Nu kaasup kana hirup séhat téh ……Soal  &  Kunci Jawaban UTS PTS Bahasa Sunda Kelas 3 SD MI Semester 1 

Nu kaasup kana hirup séhat téh ……

 

a. jasmani dan rohanI

b. lingkungan

c. jasmani, rohani, sarta lingkungan di sabudereun urang

 

Jawaban: C

 

Nu kaasup kana hirup séhat téh ……Soal  &  Kunci Jawaban UTS PTS Bahasa Sunda Kelas 3 SD MI Semester 1

related posts :  Apple iPhone 14: release date, leaks, price, and more

Leave a Reply

Your email address will not be published.