Sebutan pikeun adi bapa anu lalaki….Soal  &  Kunci Jawaban UTS PTS Bahasa Sunda Kelas 3 SD MI Semester 1 

Sebutan pikeun adi bapa anu lalaki….

 

 

a. aki

b. apa

c. emang

 

Jawaban: C

 

Sebutan pikeun adi bapa anu lalaki….Soal  &  Kunci Jawaban UTS PTS Bahasa Sunda Kelas 3 SD MI Semester 1

related posts :  Yudi : di suntik teu ? Randi : Ah, henteu ngan dibere... hungkul...Kunci Jawaban Soal UTS PTS Bahasa Sunda Kelas 2 SD MI Semester 1 

Leave a Reply

Your email address will not be published.