Masarakat anu pangleutikna nya eta…..Soal  &  Kunci Jawaban UTS PTS Bahasa Sunda Kelas 3 SD MI Semester 1 

Masarakat anu pangleutikna nya eta…..

 

a. kumpulan

b. masarakat

c. kulawarga

 

Jawaban: C

 

Masarakat anu pangleutikna nya eta…..Soal  &  Kunci Jawaban UTS PTS Bahasa Sunda Kelas 3 SD MI Semester 1

related posts :  Anu sok aya maturan urang dina kaayaan sedih atawa bungah, nyaeta….Soal  &  Kunci Jawaban UTS PTS Bahasa Sunda Kelas 3 SD MI Semester 1 

Leave a Reply

Your email address will not be published.