Anu sok aya maturan urang dina kaayaan sedih atawa bungah, nyaeta….Soal  &  Kunci Jawaban UTS PTS Bahasa Sunda Kelas 3 SD MI Semester 1 

Anu sok aya maturan urang dina kaayaan sedih atawa bungah, nyaeta….

 

 

a. Tatangga

b. Sobat

c. Batur

 

Jawaban: B

 

Anu sok aya maturan urang dina kaayaan sedih atawa bungah, nyaeta….Soal  &  Kunci Jawaban UTS PTS Bahasa Sunda Kelas 3 SD MI Semester 1

related posts :  Baju soeh geura....Kunci Jawaban Soal UTS PTS Bahasa Sunda Kelas 2 SD MI Semester 1

Leave a Reply

Your email address will not be published.