Bukti tinulis geus kapanggih, dina jaman prasejarah jalma harita geus bisa nyieun barang tina taneuh. Kecap “tinulis” asal na tina kecap……..Kunci Jawaban Soal UTS Bahasa Sunda Kelas 6 SD Semester 1 

Bukti tinulis geus kapanggih, dina jaman prasejarah jalma harita geus bisa nyieun barang tina taneuh. Kecap “tinulis” asal na tina kecap……..

 

a. tulis
b. nulis
c. narulis
d. tarulis

 

Kunci Jawaban: A

 

Bukti tinulis geus kapanggih, dina jaman prasejarah jalma harita geus bisa nyieun barang tina taneuh. Kecap “tinulis” asal na tina kecap……..Kunci Jawaban Soal UTS Bahasa Sunda Kelas 6 SD Semester 1

 

related posts :  tek-utek mah pijadieun …..Soal  &  Kunci Jawaban UTS PTS Bahasa Sunda Kelas 3 SD MI Semester 1 

Leave a Reply

Your email address will not be published.