Naon hartos kecap “sayaga” ….Kunci Jawaban Soal UTS Bahasa Sunda Kelas 6 SD Semester 1 

Naon hartos kecap “sayaga” ….

 

a. rasa aman
b. sayogi
c. awak
d. ngajaga

 

Kunci Jawaban: B

 

Naon hartos kecap “sayaga” ….Kunci Jawaban Soal UTS Bahasa Sunda Kelas 6 SD Semester 1

related posts :  Which day is missing:Monday, … , Wednesday?

Leave a Reply

Your email address will not be published.